Image of Marwan Kenzari

Marwan Kenzari

Sorry, couldn't find any biography for Marwan Kenzari. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 16, 1983 In The Hague - Zuid-Holland - Netherlands
Movie/TV Credits:
18
First Appeared:
In the movie Het zusje van Katia 2008-10-02
Latest Project:
Movie Έγκλημα Στο Οριάν Εξπρές 2017-11-03
Known For
Poster of Wolf
Poster of Maite was hier
Poster of De laatste dagen van Emma Blank
Poster of Het zusje van Katia
Filmography
Movie Έγκλημα Στο Οριάν Εξπρές Pierre Michel 2017-11-03
Movie Η Μούμια Malik 2017-06-06
Movie Τι Συνέβη Στη Δευτέρα Adrian Knowles 2017-08-18
Movie Χωρίς Διέξοδο Matthias 2016-08-04
Movie Η Μεγάλη Υπόσχεση Emre Ogan 2016-12-02
Movie Μπεν-Χουρ Druses 2016-08-17
Movie Hartenstraat Daan 2014-03-13
Movie Lucia de B. Detective Ron Leeflang 2014-03-27
Movie Pak van mijn Hart Richard 2014-11-06
Movie Bloedlink Rico 2014-09-24
Movie Wolf Majid 2013-09-11
Movie Black Out Youssef 2012-01-25
Movie Mix Tape Alain 2011-06-01
Movie Rabat Zakaria 2011-06-15
Movie Loft Tom Fenneker 2010-12-16
Movie De laatste dagen van Emma Blank Martin 2009-05-07
Movie Maite was hier Vuc 2009-09-26
Movie Het zusje van Katia Giac 2008-10-02